Wednesday, August 19, 2015

Beginikah Cara Azmin Selesai Krisis Air Selangor?

4 comments:

Anonymous said...

MenteriBesar Chap Ayam

awekaste said...

Ye ke tu akaun yab azmin cam tipu je cam tipu jer

Anonymous said...

jangan ingat air masjid/surau tu FREE ek.. air masjid / surau pun berbayar tau.. jgn main sesuka je nak suruh orang guna air masjid/surau nanti nak amik wudhu pun tak lepas nanti.. tu belum kira orang nak buang hajat kecil/besar kat situ..

-siak surau-
Klang

Anonymous said...

eh...tolong yakinkan aku itu post dari mb selangor, please!!! kalau betullah itu cara mb selesaikan masalah rakyat, sgt brilliant idea. memang betul2 mangkok punya mb. sembang sikit punya bagus, macam hampeh. nasib la korang yg syg sgt mb ni dulu.....