Tuesday, July 21, 2015

Sudah 14 Hari, WSJ Masih Membisu, Bukti Mereka Berbohong

7 comments:

Anonymous said...

Apa lagi saman la untuk membuktikan En Najib masih mempunyai telor

Anonymous said...

mana ko dpt artikel ni?? utusan?? patutla najib panggil blogger umno bangang2.....utusan kan kaki spin, tuk bodohkan makcik, pakcik felda dan kampungan....ko yg reti berkomputer pun terkena, ni kan dia org yg hanya tau utusan

mana tau ko tak paham inggeris, artikel bawah dari star, wsj dah balas pada july8, dan giliran lawyer najib tuk sue wsj.....bila najib nak sue wsj?? kalau wsj buat fitnah, sue jer la.....yg ko canang yg wsj fitnah bukannya boleh ubah persepsi rakyat.....

PETALING JAYA: Dow Jones, the publisher of the Wall Street Journal, is standing by its reports on the transfer of 1MDB funds to Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak’s personal accounts.

“We stand behind our fair and accurate coverage of this evolving story,” a spokesman for Dow Jones told The Star when contacted.

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2015/07/08/Dow-Jones-stands-by-reports/

Anonymous said...

ko rasa2 yahudi ini nak jawab ke?..guna akai

Anonymous said...

Bukan WSJ dah buat kenyataan akhbar 24 jam lepas tu yg menyatakan mereka bertanggung jawab diatas lapuran mereka ka?

Anonymous said...

Mungkin anda ketinggalan...bukan ke dia dah ngaku & teguh atas penulisannya...

Anonymous said...

Belajar undang undang kat mana bro yang mengatakan diam itu bererti salah ?

Anonymous said...

Najib yang tak langsung menjawab soalan2 yang ditujukan kepadanya berbulan2 tu macammana pulak? Kalau orang lain tak jawab surat peguamnya dikatakan bersalah, adakah Najib yang berdiam diri apabila ditanya tentang Rm2 billion dimasukkan keakaun banknya juga bersalah?