Tuesday, July 7, 2015

Dokumen WSJ Terbukti Palsu, Fitnah Di Bulan Ramadhan

4 comments:

Anonymous said...

Haha.. Siasat macam pakar forensik saje tapi bodoh. Kalau scanned dari photo copied atau faxed document memang selalu distorted. Tak pernah tengok document dari fax machine ke? Komen and investgated macam pandai2 aje.. buat malau mak bapak.. Bodoh sombong

Anonymous said...

x kan tak sedar kot crooked font tu dari date 22 tu sampai bawah message trailer tu senget n lari font die.. nmpk sangat salah scanner.. tengok hurup2 kat perkataan "and" "received" "international" dll satu line dari atas sampai bawah font die lari 1-2 hurup..

Anonymous said...

Hahahaha. Bangang. Try harder ok.

Anonymous said...

Hahahahahaha. Angin perubahan celah mana. Sorok sikit bodoh tu.