>

Friday, October 31, 2014

8 Hujah Ini Buat Peguam Anwar Berdarah Hidung


Antara hujah menarik perhatian kita dari Timbalan Pendakwa Raya, Tan Sri Dr. Muhammad Shafee Abdullah di pagi hari Jumaat, 31 Oktober 2014

(Hujjahnya akan disambung di sebelah pagi hari Isnin (petang Isnin tiada pendengaran)
kemudian diikuti hujjah penggulungan oleh ketua pembelaan Anwar iaitu Datuk Gopal Sri Ram pada pagi Selasa)

1. Anwar Ibrahim bukanlah individu biasa. Beliau seorang yang berkarismatik dan berupaya untuk mempengaruhi pemikiran seorang budak muda seperti Saiful. Selepas meliwat Saiful, Anwar berpesan kepada Saiful supaya jangan meninggalkan solat.
(Nota: Bukan saja saja Saiful, malah orang lain juga yang tidak mengenali siapa Anwar sebenarnya)

2. Saiful yang gagal menamatkan pengajian degreenya dilantik oleh Anwar sebagai Pembantu Peribadi dengan gai gaji lumayan, elaun yg tinggi dan pelbagai lagi kemudahan lebih daripada staf Anwar yg lain.

3. Saiful dibawa ke mana saja oleh Anwar. Singapura, Hong Kong dan lain-lain negara.

4. Anwar juga memberikan Saiful sut Brioni yang bernilai hampir Rm 24,000 (USD 7,700) yang pada mana sebahagian daripada mereka yang hadir ke mahkamah hari ini tidak pernah dengar pun jenama ini. Tetapi mengapa Anwar hendak menjaga dengan baik hubungan beliau dengan Saiful, soal Shafee.
http://www.brioni.com/

5. Selepas Saiful menguruskan jadual perjalanan seharian, Anwar telah bertanya, “Can I f*ck you today?” Ini jelas menunjukkan keintiman perhubungan tersebut, ujar Shafee.

Saiful agak keberatan dan ini telah menimbulkan kemarahan Anwar di mana Saiful telah didominasi sepenuhnya (secara mental) oleh Anwar dan mereka ke bilik tidur utama untuk melakukan aktiviti liwat tersebut.

6. Shafee berkata bahawa kejadian liwat itu telah berlaku di antara 3 petang sehingga 4.30 petang di Kondominium Damansara. Hujah Shafee menyatakan bahawa Anwar meliwat Saiful tanpa kerelaan Saiful tetapi tidak bermaksud tanpa kebenaran. Ini adalah satu dilema psikologi dan moral apabila seorang individu yang dominan, majikan dan juga idola seperti Anwar Ibrahim mahu meliwat Saiful.

Perbuatan meliwat ini tidak ada kaitan dengan kebenaran kerana pada waktu ini Saiful telah tergamam dan tindakan tanpa melawannya itu dianggap tanda persetujuan oleh Anwar Ibrahim.

Liwat tersebut berlaku dengan tanpa kerelaan Saiful Bukhari. Maka dengan itu, Saiful bukanlah bersubahat dalam melakukan aktiviti liwat tersebut.

Atas bukti-bukti seperti ini, apa yang dikatakan oleh Saiful ada kebenarannya. Saiful takut kepada Anwar. Ini dapat dijelaskan dengan baik oleh gambar yang pihak peguambela sendiri bawa pada hari pertama yang menunjukkan Saiful masih menghidangkan air di rumah Anwar sehari selepas diliwat.

Muka Saiful bukanlah muka individu yang gembira ataupun ceria. Tetapi muka seseorang yang terpaksa berselindung di atas kejaidan trauma yang berlaku kepada dirinya sehari sebelum itu.

7. DNA ‘Lelaki Y’ yang ditemui di dalam dubur Saiful adalah sama dengan DNA yang diperoleh dari lokap Anwar Ibrahim. Anwar sama sekali tidak mahu sebarang benda (saliva, darah dsb.) diambil darinya untuk dibuat DNA profiling).

8. Bahan bukti yang didapati dari hospital seperti semen adalah intact dan tidak compromised sebagaimana yang telah disahkan oleh Mahkamah Rayuan sebelum ini.

ps: hari ini baru 30% hujah dari pendakwa raya, tu pun dah beri panas telinga buat anwar ibrahim, hehe.. kita tunggu isnin nanti.

Milik Siapakah Baju Ini?

Apa Penyokong Anwar Buat Ketika Solat Jumaat?Orang Asli Pun Tolak Anwar IbrahimKenyataan Ini Paling Ditakuti Anwar

Thursday, October 30, 2014

Presiden PAS Tidak Hadir, PasMa Datang Sokong Anwar Di Mahkamah?

Bersalam Dengan Bukan Mahram, Dr Maza Terkantoi Lagi


Penyokong Anwar Lafaz Doa Laknat Haron Din


Kerana kegagalan mendapatkan sokongan dan menarik perhatian lebih ramai orang untuk berdemonstrasi dan bersolidariti dengan Anwar Ibrahim, seorang pentaksub Anwar Ibrahim yang masih lagi menganggotai PAS, dikenali sebagai Abdul Rahman Abdul Talib atau lebih dikenali sebagai Tulang Besi Malaysia Waves menggunapakai kaedah khawarij yang gemar mendoakan laknat ke atas orang lain.(baca selanjutnya)

Semalam Rempuh Hadangan, Hari Ini Lari Biarkan Anwar Keseorangan


Mengapa Solat Atas Jalan, Sedangkan Ada Masjid Berdekatan?

Mengapa mahu sembahyang di tempat terbuka sedang sudah sedia maklum ada masjid dalam jarak berdekatan? 

Boleh berjalan kaki berdemo dari jauh untuk sokong Anwar, tetapi hendak berjalan kaki ke masjid beribadah kepada Allah SWT tidak mampu pula (baca selanjutnya)

Penyokong Tok Gajah Lagi Ramai Dari Penyokong Anwar Di Mahkamah

Analogi Hannah Yeoh Ini Cukup Memualkan

1) Jika hendak membodek bosnya sekali pun, carilah analogi yang lebih sesuai dan baik.

2) Usah samakan kes jenayah liwat Anwar dengan kehilangan pesawat MH370.

3) Jelas sekali tidak menghormati sensitiviti keluarga mangsa MH370

4) Juga satu kenyataan yang menghina mahkamah.

5) Elok pakai analogi ini "Kehilangan Jam Omega masih misteri, sampai bila harus dicari, rakyat tak sabar menanti".

Penyokong Anwar Lari, Seolah Redha Anwar Ke Penjara

Wednesday, October 29, 2014