Friday, July 18, 2014

IATA Sahkan Pesawat #MH17 Terbang Bukan Di Zon Larangan


PAS perlu tarik balik kenyataan di bawah ini. Kalau tidak faham tentang penerbangan tidak usah ulas lebih lebih. Malaysiakini pun harus berasa malu kerana memetik kenyataan orang yang tidak faham hal penerbangan. Elok masukkan kenyataan IATA di atas.



1 comment:

Anonymous said...

ini ahli PAS yang bodoh, tahu tak undang undang penerbangan, kalau tak tahu,...dan pandai berdoa saja...teruskan lah berdoa saja dengan tin milo mintak sedekah cara professional..., cuba Tanya pilot kapalterbang pasal laluan kapalterbang, tak kira laluan kapal terbang atau kapal laut, dia ada undang undang laluan yang di benarkan mengikut peraturan antara bangsa, kalau PAS buat komen memang bodoh sebab orang PAS banyak yang bodoh, tak tahu international affair,,,pull up your sock and start to learn international law, perjalanan kapal terbang atau laut adalah telah di tetapkan...ini cara manusia angkuh sama seperti sikap orang PAS..nak perang apa, nak rebut kuasa apa...peti undi yang menentu kan siapa memerintah, bukan angkuh macam setan yahudi, dan kaum kafir Russia tu...don't talk if you do not know the subject well..cakap pasal ugama songsang,rosakkan aqidah,pecah belah kan ummah lagi baik,..ini kepakaran PAS..