Friday, April 11, 2014

GST : Bukti Anwar Ibrahim Cakap Putar Belit


1 comment:

Anonymous said...

he is a shit, kaki putar, kaki penipu, enough is enough, rakyat mahu hidup aman damai, abang alik semua bangsa, but you have culture hatred amongs the rakyat, rakyat buka mata, cukup cukup lah di tipu oleh kaki penipu ni, kalau banyak Negara menggunakan GST apa pasal Malaysia tak boleh, GST adalah satu system cukai yang baik, belanja lebih bayar lebih, belanja mewah bayar cukai untuk bermewah, orang yang tak terlibat tak kena cukai pun apa nak takut, tak caya cuba pergi spore ke, England ke, hongkong ke... semua ada GST, kalau tak berbelanja kena GST ke..lagi pun untuk makan minum beli barang di pasar mana ada GST, lain lah makan di restoran besar...simple kan..