>

Wednesday, March 19, 2014

Nurul Izzah Kena Maki Dengan Makcik Di Kajang #PRKkajang

Apalah nasib malang anak beranak Wan Azizah dan Nurul Izzah. Semalam CTS ada siarkan posting Wan Azizah kena 'sound' dengan peniaga gerai berasal dari Permatang Pauh yang menumpang berniaga di gerai di Sungai Kantan, lihat di sini. Hari ini pula giliran anak perempuan sulungnya pula kena basuh dengan makcik gerai yang berniaga di Taman Mesra, Kajang. Apa tidaknya, makcik itu sudah berniaga sejak 11 tahun, akhirnya gerainya diarahkan roboh oleh Kerajaan PR Selangor.

Padan muka Nurul Izzah kena maki dengan makcik ni. Kata makcik berkenaan, sejak PR memerintah Selangor, gerai Melayu banyak yang kena roboh. Bila nak undi baru datang melawat. ''Apa punya haramjadah" kata makcik itu dengan garang. Sudahlah nak robohkan gerai orang tanpa bagi alasan atau berikan tempat pengganti, ada hati lagi nak sibuk minta undi simpati.

Sumber : Cucu Tok Selampit

3 comments:

Anonymous said...

BAGUS, HARAP LEBIH RAMAI PENGUNDI KAJANG BAHASAKAN WAN AZIZAH, NURUL IZAN, ANWAR IBRAHIM DAN LAIN LAIN PEMIMPIN POLITIK DAP,PKR DAN PAS KAW KAW PUNYA. KALAU BN KALAH PUN PUAS HATI SEBAB KITA DAH KAW KAWKAN MEREKA.

Jeebond BLM said...

Komen ringan gua pun tak approve ke? Hehe.. gua ulang balik ek.. tak kan letak gambar statik je.. mana video? Kalau setakat gambar mati camtu budak tadika pun gelak..

erney erney said...

macaii biasa larhh komen mcm ni ha