>

Saturday, March 29, 2014

Dulu Sokong DAP, Kini Kampung Sendiri Diroboh DAP

Gambar yang di bulatkan itu adalah wajah Penghulu Kampung dibawah Kerajaan DAP Pulau Pinang. Beliau merupakan penyokong tegar PKR.

Satu ketika bukan main gembira lagi mendapat gelanggang badminton dari DAP, sekarang kampungnya sendiri kena roboh.

Inilah permainan licik DAP, penggal pertama mereka mengumpan undi dan sokongan dengan memberi itu dan ini. Rupa rupanya bila undi yang mereka mahu sudah mereka dapat lebih teruk daripada itu pembalasan yang diterima pengundi.

Entah mengapa pengundi Melayu masih lagi khayal dengan "candu" yang DAP sedang berikan. DAP sebenarnya mahu tanah. Itulah aset paling berharga orang Melayu. Tapak tempat tinggal orang Melayu.

Jika tiada tanah, mana orang Melayu hendak pergi? Lihat model yang sama yang sudah abang kepada DAP lakukan di sebuah negara. Itu pun masih lagi tidak serik sokong DAP?

6 comments:

Anonymous said...

Org melayu je tak sedar diri nak berkawan dng si mata sepet, bagi si mata sepet kalau boleh nak nya di halau semua org melayu dari semenanjung ataupun pergi masuk hutan.

Anonymous said...

Takziah kepada penyokong buta perut dap kerana balasan yang setimpal terhadap jasa kamu pada parti anti melayu dan islam. Bila nak bertaubat?.

Anonymous said...

Melayu yang sokong DAP adalah melayu yang paling BODOH sekali dalam DUNIA.

benciPKRDAPAS said...

KA KAH KAH KAH KAH... PADAM MUKA!!

benciPKRDAPAS said...

KA KAH KAH KAH KAH... PADAM MUKA!!

Anonymous said...

PADAN MUKA MU...