Wednesday, March 5, 2014

Anwar Ibrahim Kantoi Di Kajang, Pengundi Permatang Pauh Tuntut Janji Lama #PRKkajang


2 comments:

Anonymous said...

bila polis amik tindakan tangkap penjenayah yang buat crime ko hantar koya sama suren pg bela diaorg...sbb itu org tak takut nak buat crime...ckp mcm dia superhero semua benda dia boleh buat tp hakikatnya failed...bodoh sama je mcm pak pandir...

Anonymous said...

Setelah mendengar si Nuar cakap, alahai macam orang kampong cakap kat kedai kopi. Sahih dah tak ada modal. Cakap for the sake of cakap.....asal cakap je lah. Hentam ajer lah, asal salahkan orang lain. Amat lah bodoh cakap pasal problem di Kajang. Kajang kan bawah pentadbiran negeri Selangor di kuasai oleh PR. Jadi yang bangang dan tidak buat kerja yang dicakapkan oleh Anuar adalah pentadbiran beliau jugak!!! Kan bodoh tu !!! Agak nya pemimpin PR yang mendengar ceramah Anuar pun tergelak dan setuju Nuar dah jadi pak lawak yang dah hilang sanity.