>

Tuesday, February 11, 2014

Luahan Hati Pekerja PKNS Yang Telah Dipecat : "Ini Semua Bohong, Tipu" #PRKkajang


4 comments:

Anonymous said...

Well, well....This is a price when you get a position under political cloud. Posts conveniently created "generously" by the power that be. When, as the saying goes "apabila gajah dengan gajah berperang, pelanduk di tengah-tengah terhempit". Unfortunately all parties in this fracas are PKR members. Syok tengok pemimpin "KENCING" pemimpin dan kroni-kroni sendiri!!! Yang mangsa kena buang, jangan ambil hati. Your times up. You all should already know its coming....Only to create issue to hit back at TS Khalid, guess under your boss instruction. Tempoh penyamunan dah over....terima udah lah, dan cari kerja lain.

Anonymous said...

Orang PKR: Pas, hang tolong backup aku. Hang bawak keluaq la fatwa ckit. Orang Melayu bukan bangsa fakta, depa suka auta. Hang kan expert taqiyyah ni.

Orang DAP: Bagos la Pas ni. Umpan depa Putrajaya ja, semua jalan jadi halal, sampai sanggup makan babi dengan aku dari makan ayam dengan Najib. Man best friend la.

Orang UMNO: Awat Pakatan Rakyat suka bohong?

Orang Pas: Bohong sunat. Kami dalam peperangan menuju Tanah Suci Putrajaya. Jadi mana ada dosa berbohong dalam peperangan. Matlamat menghalalkan cara bro.

Orang UMNO: Palahotak. Murahnya tafsiran hangpa dekat Islam no. #$%!@!#&*)*^$%$!!

Orang DAP: Biarla depa gaduh, kita tengok ja. Menang jadi arang, kalah jadi debu.

Anonymous said...

pelakon upahan umno tu.
kalau tak pun org tu kene upah ngan umno
lagi pun MB selangor dulu pernah keje ngan umno
ni semua umno punya lakonan

Anonymous said...

Salute to you Dr. Aliff Aiman..