>

Thursday, January 31, 2013

Anak Anak Muda Kena Tengok Gambar IniMahfuz Omar Terkantoi Buat Surat Palsu


Memang ahli parlimen PAS ini tidak tahu malu langsung. Satu persatu penipuan yang dilakukannya terbongkar. Terbaru adalah penipuan tentang surat di atas ini. Baca selanjutnya di sini

Dato Seri @NajibRazak Layak Diberi Mandat 2/3 Majoriti

Haron Din Mula Menegur Tindakan Anwar Ibrahim
 Seorang pemimpin tertinggi PAS menuduh Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai tidak mendirikan PKR berlandaskan Islam demi mencari keuntungan politik peribadi.
Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr Haron Din menegur tindakan Anwar bersekongkol dengan penganut Islam yang berfikiran liberal sehingga menolak kesesuaian agama itu untuk membentuk sebuah negara.
Apakah selepas Nasharuddin Mat Isa, Hasan Ali maka selepas ini giliran Haron Din pula akan dipecat oleh PAS kerana lantang mengkritik Anwar Ibrahim? Malah Haron Din konsisten dalam mengecam tindakan tindakan Anwar yang bertentangan dengan Islam. 

Malaysia Bantu Bina Hospital Di #Gaza

Video Dato Seri @NajibRazak Dalam Program MyHarapan

Tuesday, January 29, 2013

Mari Lihat Kek Hadiah Nik Aziz Pada BishopHaron Din Akan Menjadi Wira Membela Nasharuddin Mat Isa?
Bila Nasha dipecat, sudah pasti orang seterusnya yang akan terima padah adalah Haron Din. Ini kerana Haron Din memang sentiasa menyokong Nasha dan berdiri teguh menentang DAP dalam isu kalimah Allah SWT. Beranikah Anwar Ibrahim pecat Haron Din?

Haron Din pernah berkata,

"Pemecatan ahli ini bukan kerja Syura (Majlis Ulama Syura). 
Kita ada sistem dalam parti kita. Kita ada Lajnah Displin dan ia sepatutnya dibincangkan di peringkat itu jika ada berlaku kesalahan" 7hb September 2012 :KUALA LUMPUR, 7 Sept - Timbalan Mursyidul Am Pas, Datuk Dr. Haron Din berkata, beliau tidak nampak mengapa perlu Nasharudin Mat Isa dipecat daripada Pas ekoran gesaan bekas Timbalan Presiden tersebut supaya parti itu mempertimbangkan semula hubungan dengan pakatan pembangkang sebelum ini. 

Beliau yang tetap bersetuju dengan saranan Nasharudin berkata, apa yang disarankan oleh Ahli Parlimen Bachok itu dianggap sebagai bukan satu perkara besar sehingga boleh menyebabkan berlakunya pemecatan terhadap ahli parti itu. 

"Seperti saya katakan dahulu, saya tidak nampak itu sebagai satu perkara besar sehingga boleh berlaku pemecatan semata-mata kerana adanya pandangan peribadi yang mungkin dilihat sebagai bertentangan dengan perjuangan parti. 

"Tidak ada sebab mengapa Nasharudin perlu dipecat melainkan ia hanya cakap-cakap pihak luar semata-mata," katanya. 

Berhubung dengan dakwaan ada sumber dalaman mengatakan golongan 'Anwarinas' akan cuba mempengaruhi Majlis Ulama Syura yang mahukan Nasharudin Mat Isa dipecat, Haron Din berkata beliau sendiri tidak tahu sama ada isu tersebut akan dibincang di dalam mesyuarat tersebut pada Ahad ini 9 Sept 2012. 

"Kalaupun nak sampai kepada pemecatan, ia bergantung kepada sejauh mana perkara itu serius atau pun tidak. 

"Pemecatan ahli ini bukan kerja Syura (Majlis Ulama Syura). Kita ada sistem dalam parti kita. Kita ada Lajnah Displin dan ia sepatutnya dibincangkan di peringkat itu jika ada berlaku kesalahan," katanya. - SH

Jika benar bukan kerja Majlis Syura PAS memecat ahlinya, bagaimana pula dengan keputusan terbaru Majlis memecat Nasharuddin Mat Isa?

Jika Nasharuddin pun sendiri akui beliau tidak dimaklumkan tentang pemecatan tersebut (baca sini). Maka siapa yang arahkan Nasha dipecat? Sudah pasti ini adalah arahan daripada penasihat PAS iaitu Anwar Ibrahim. 

"Berbudi Bahasa" Betul Ahli Parlimen PAS Ini Berbicara


Contoh tarbiyah PAS. Contoh yang tidak baik untuk anak anak muda PAS. Maka jangan hairan bila ada anak muda yang sanggup maki hamun pemimpin dalam Facebook, Twitter dan komen komen dalam Malaysiakini. 

Ini kerana mereka meneladani "budi bicara' Ahli Parlimen mereka yang di atas. Cukup memalukan PAS ada seorang Ahli Parlimen yang standard percakapannya sebegini rupa. Sudah hilang cerdik pandai dalam PAS?

Skandal Balak Kedah : Rasuah Geran Tanah Untuk Dapat Projek


Rasuah geran tanah untuk dapat projek balak? Berat sungguh ini. Baca pendedahan selanjutnya di sini.

Layanan Berbeza Buat Karpal Singh dan Nasharuddin Serlahkan Apa Pendirian PAS Sebenar Dalam Isu Kalimah Allah SWT


19 Januari 2013, Karpal Singh secara terbuka menggesa agar Majlis Syura tukar keputusan bagi membenarkan kalimah Allah SWT boleh digunakan oleh DAP sebagai mana yang diminta oleh Lim Guan Eng pada 25 Disember 2012. 

Gesaan yang tidak sepatutnya berlaku, ini kerana Majlis Syura bukanlah satu komponen atau sayap bagi parti DAP. Namun gesaan itu nampak semakin biadap dan keras bila mengenepikan secara langsung prinsip dan asas agama demi menghalalkan segala-galanya dalam politik. Oleh kerana teringin benar ke Putrajaya, maka PAS akhirnya tunduk juga di kaki kerusi roda DAP. 


Buktinya, Nik Aziz sendiri datang menyembah Karpal Singh pada 27 Januari 2013 di Pulau Pinang. Orang yang menggesa dan mendesak agar kalimah Allah digunakan oleh DAP diraikan dengan kek. 

Orang yang suci dan murni mempertahankan kalimah Allah SWT pula dipecat terus dari Majlis Syura tanpa sebarang pembelaan. Inilah demokrasi cara Barisan Alternatif. Itulah layan yang cukup berbeza diberikan Nik Aziz terhadap Karpal Singh dan Nasharuddin Mat Isa. Selepas sambut hari jadi dengan Karpal Singh, Nik Aziz diberikan kek harijadi ini sebagai hadiah. Harakahdaily turut memberikan liputan penuh pada berita ini. Apa motif politik Harakahdaily terhadap berita ini? 

PAS lebih sanggup bersama Karpal Singh dalam isu kalimah Allah SWT daripada bersama orang - orang yang berprinsip dan berdiri teguh dengan asas agama. Silap sikit terus pecat. Kalau Nik Aziz raikan harijadi di rumah Nasharuddin Mat Isa, agaknya apa akan jadi? 

Sudah tentu pilihan itu tidak akan dibuat oleh Nik Aziz. Penasihat penasihatnya akan menyatakan  itu akan merugikan buat PAS kerana sudah pasti DAP akan terus menjauhi PAS. Silap silap DAP boleh berpisah dengan PAS sebagaimana yang berlaku pada tahun 2001. 

Hari ini sudah jelas, siapa PAS yang sebenarnya. Apa pendirian PAS sebenarnya. Sudah terang lagi bersuluh, bulan yang purnama itu sudah pun dijajah mindanya oleh roket roket DAP. Sedarlah  pengundi Islam di Malaysia sekalian, pilihan yang salah boleh membawa akibat yang buruk buat agama, bangsa dan tanahair. Renunglah dalam dalam. 


Monday, January 28, 2013

Beranikah Haron Din Tegur Perlakuan Muslimat PAS Ini?Apa sudah jadi dengan "muslimat-muslimat PAS" di atas ini? Atas nama kebebasan dan hak asasi mereka sudah ketepikan prinsip agama? 

Nik Aziz hadir di Pulau Pinang pada hari yang sama kejadian di atas berlaku. Nik Aziz tidak berani tegur kejadian di atas? Takut pada Karpal Singh?

Tidak perlu disoal lagi, memang terbukti Nik Aziz takut dengan Karpal Singh. Gambar di bawah ini menjadi bukti. Apa Haron Din (selaku Timbalan Mursyidul Am PAS) hendak komen gambar di bawah ini?


Nasharuddin Mat Isa Sah Tidak Akan Bertanding Atas Tiket PAS Lagi

Di bawah ini adalah kenyataan Hasan Ali, namun dalam satu temubual dengan Nik Aziz, memang sudah sah Nasharuddin Mat Isa tidak akan dicalonkan sebagai calon PAS. Ini bermakna seorang lagi anak didik Fadzil Nor sudah dicantas oleh Anwar Ibrahim.


KENYATAAN AKHBAR YB DATO DR HASAN MOHAMED ALI MENGENAI PEMECATAN YB UST NASHARUDIN SEBAGAI AHLI MAJLIS SYURA PAS

Potensi YB Ust Nasharudin Mat Isa telah lebih awal dikenalpasti oleh Al-Marhum Dato Fadhil Nor dan atas kehendak beliau yang diluluskan oleh Jawatankuasa PAS Pusat, Ust Nasharudin dalam usia yang masih muda telah diberi amanah menjawat jawatan antara yang terpenting dalam PAS iaitu sebagai Setiausaha Agong.

Al-Marhum Dato Fadhil Nor sebagai Presiden parti telah berusaha menggilap batu permata PAS tersebut sehinggalah dengan itu Ust Nasharudin dengan jarak masa yang agak pendek berjaya menduduki kerusi Timbalan Presiden Parti Islam itu.

Kejayaan Ust Nasharudin dalam hirarki parti mungkin telah menimbukan rasa tidak senang dan sebahagiannya menganggap sebagai satu ancaman kepada karier politik mereka apabila Ust Nasharudin diberi tanggungjawab yang begitu besar di dalam mencorakkan PAS.

Rasa tidak puas hati dikalangan sesetengah pimpinan PAS terserlah apabila melalui perancangan yang teliti dan dibantu oleh kuasa luar secara jarakjauh campurtangan dalam urusan kepimpinan Parti PAS. Ust Nasharudin kecundang di dalam mempertahankan jawatan Timbalan Presiden dalam pemilihan yang berlangsung dalam Muktamar Tahun 2011 yang lalu.

Berita bahawa Ust Nasharudin dipecat daripada menjadi ahli Majils Syura Ulama tidaklah begitu memeranjatkan. Sejak dari awal lagi tanda-tanda ke arah itu telah kelihatan dengan jelas. Ust Nasharudin dilabelkan sebagai pro-kerajaan perpaduan yang akhirnya dilabelkan pula sebagai pro-umno apabila beliau dilihat mengiringi Perdana Menteri Dato Seri Najib bertemu dengan para ulama di Mekah dan yang terakhir ke bumi Palestin. Ust Nasharudin juga tidak disenangi oleh rakan-rakan Paktan Rakyat dan pimpinan parasit parti apabila beliau secara terbuka menghentam pengerusi parti DAP, Karpal Singh yang bertindak menghina Islam sehingga beliau telah mencadangkan supaya PAS mengkaji semula kedudukan tahaluf siyasi bersama Pakatan Rakyat.

Di pihak parasit dalam pimpinan PAS memang sudah lama mencari ruang dan peluang untuk mencantas Ust Nasharudin. Tetapi disebabkan beliau adalah ahli Majlis Syura golongan ini tidak dapat berbuat apa-apa disebabkan keahlian Majlis Syura adalah diluar bidangkuasa mereka. Keputusan Majlis Syura ini sudah tentu menjadikan puak-puak parasit dan Anwarinas begitu lega dan menarik nafas panjang kerana cita-cita mereka sudah kelihatan tertunai.

Saya yakin selepas ini Ust Nasharudin akan menerima nasib yang sama seperti saya iaitu dipecat daripada menjadi ahli PAS. Kedudukan Ust Nasharudin kini lebih lemah dari kedudukan saya ketika dipecat kerana beliau merupakan ahli biasa parti sementara saya sewaktu dipecat adalah Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Ahli Lujnah Politik dan mewakili PAS dalam Exco Kerajaan Negeri Selangor.

Batu permata yang digilap sebahagiannya oleh Al-Marhum Dato Fadhil Nor sayangnya proses penggilapan itu tidak diteruskan oleh pucuk pimpinan yang ada sekarang ini. Secara jujur saya tidak nampak dikalangan pimpinan PAS kalau ada mereka yang mempunyai kualiti yang sama seperti Ust Nasharudin. Beliau mempunyai pendedahan yang luas dibidang antarabangsa khususnya dikalangan Gerakan Islam dan pada masa yang sama beliau boleh diletakkan dikerusi pimpinan parti yang mampu berdepan dengan pimpinan dunia timur atau barat kerana kebolehan beliau menguasai beberapa bahasa dunia.

Saya juga yakin setelah mengenali dari dekat Ust Nasharudin buat sekian lamanya, beliau dapat menyumbang memartabatkan Islam dalam keadaan apapun tanpa berpijak di atas mana-mana wadah pun. Saya juga yakin beliau bijak memilih masa depan karier politik dan kemungkinan besar perancangan ke arah itu sudah pun ada di dalam pemikiran beliau.

Sebagai sahabat saya mendoakan sesuatu yang terbaik dilimpahkan oleh Allah SWT kepada Ust Nasharudin atas usahanya yang tidak pernah mengenal erti penat untuk memartabat dan mengagungkan Islam.


YB DATO DR HASAN MOHAMED ALI
Presiden JATI Malaysia
TTDI Kuala Lumpur
28 Januari 2013

Gambar Cubaan Sesatkan Akidah Orang Islam Di Malaysia?


Haron Din Bakal Dipecat Selepas Nasharuddin Mat Isa?

Puas Karpal Singh melihat PAS akhirnya tunduk dengan desakan DAP untuk memecat Nasharuddin Mat Isa dalam isu kalimah Allah SWT. Lebih tersenyum puas lagi bila melihat Nik Aziz tunduk dan datang mengadap Karpal Singh. 

Apa perancangan DAP selepas ini? Ada lagi yang masih lagi menghalang DAP, orang itu adalah Haron Din. Jadi apa langkah DAP untuk gugurkan Haron Din dari PAS?


Beza jauh pandangan Haron Din dan Anwar Ibrahim. Hanya Haron Din yang masih belum berani dipecat oleh Anwar Ibrahim. Hasan Ali, Nasharuddin Mat Isa sudah kena, bila tiba giliran Haron Din?

Video Ustaz Kazim Menjelaskan Mengapa Nasharuddin Mat Isa Dipecat


Penjelasan Ustaz Kazim di bawah ini amat sesuai dengan apa yang telah berlaku pada Nasharuddin Mat Isa. Setahun yang lepas, atas arahan Azmin Ali, Hasan Ali dipecat dari Exco Kerajaan Negeri kerana enggan sokong perbicaraan kes Anwar Ibrahim pada 9 Januari 2012. 

Kini giliran Nasharuddin Mat Isa pula dipecat kerana mengikut sama Dato Seri Najib ke Gaza. Ikut ke Gaza pun dipecat oleh PAS? Apa boleh buat, itu sudah arahan dari Penasihat PAS sekarang iaitu Anwar Ibrahim. Murysidul Am orang lain, Presiden PAS orang lain tapi yang lebih "powerful" adalah Penasihat PAS iaitu Anwar Ibrahim. 

Laluan cerah untuk Husam Musa dan Mat Sabu menguasai PAS secara total selepas ini. Bukan sekadar kepimpinan PAS sahaja yang sudah pun dikuasai Anwarinas, tetapi Majlis Syura PAS pun akan dimasuki oleh golongan Penasihat PAS tersebut. 

Paling seronok melaporkan cerita pemecatan Nasharuddin ini adalah Malaysiakini. Untuk memuaskan hati pengundi pengundi DAP, maka Nasharuddin Mat Isa dijadikan korban kesetiaan PAS pada DAP. Memalukan sungguh bagi parti yang masih lagi mengguna pakai nama Islam. Memalukan, cukup memalukan. Motto ini sesuai bagi PAS "Bersama Kepimpinan Anwar Ibrahim".

Video Masyarakat Cina Menolak PAS di Kedah

Video Pendirian Guru Guru Pondok Berkaitan Kalimah Allah SWT

Video Yang Pasti Buat Azizan Razak Sakit Jantung Lagi
Sunday, January 27, 2013

William Yau Zhen Zhong : Pengecaman Sudah Dibuat Oleh Ibu Bapanya.SUBANG JAYA: Ibu bapa kepada kanak-kanak hilang, William Yau Zhen Zhong, 6, mengesahkan mayat budak kecil yang dijumpai di Pelabuhan Klang, petang semalam adalah anaknya.


Pengecaman itu dilakukan berdasarkan seluar pendek dan seluar dalam mayat terbabit sama seperti yang dipakai Zhen Zhong ketika dia dilaporkan hilang.Bagaimanapun, Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Yahaya Ramli, dalam sidang akhbarnya sebentar tadi berkata, polis masih menunggu laporan DNA mayat terbabit sebelum mengesahkan perkara itu.

Takziah kepada keluarga William. Hentikanlah membuat spekulasi yang tidak sepatutnya kepada pihak berkuasa. Hormatilah keluarga mangsa.

Gambar Gambar Ini Buat Nasharuddin Mat Isa DipecatVideo Yang Pasti Buat Nik Aziz Tidak Senang Duduk

Calon : Faktor Penentu Kemenangan PRU13

Anwar Ibrahim Kena Bius Dengan DAP

Friday, January 25, 2013

Video Analisis : PRU13 Nanti Pengundi Akan Pilih Siapa?

Kunjungan Dato Seri @NajibRazak Ke #Gaza Mendapat Liputan Luas Dunia Arab

Video Anwar Ibrahim Mencabar Kesabaran Haron Din

Ustazah PAS Ini Sanggup Hina Ibu Bapa Sendiri Untuk Raih Undi


Blogger Pembangkang Sanggup Ambil Laporan Zionis Untuk Burukkan Lawatan PM ke Gaza

PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam kenyataannya semalam, menafikan lawatan kemanusian beliau ke Gaza kelmarin adalah cubaan untuk masuk campur tangan Palestin. Lebih dari itu, Najib telah pun menghubungi Presiden Palestin, Mahmod Abbas untuk memaklumkan kehadiran beliau di Gaza sebelum itu.

Justeru tidak timbul persoalan bahawa Mahmod rasa terhina dengan lawatan tersebut kerana Najib sudah memaklumkan beliau terlebih dahulu. Najib bukan bodoh.

Kenyataan ini adalah bagi membalas kritikan pembangkang yang tercabar dengan lawatan Najib ke Gaza. Maklumlah, pemimpin-pemimpin pembangkang hanya berani bercakap dan berdemo dalam negara kononnya untuk membela rakyat Palestin di Gaza, sedangkan Najib masuk sendiri ke Gaza untuk melihat keadaan disitu dan menghulurkan bantuan.

Penulis ambil inisiatif untuk siasat pihak mana yang sebar berita kata Mahmod marah Najib masuk Gaza sedangkan Mahmod telah dimaklumkan terlebih dahulu oleh Najib berhubung kunjungannya itu.

Rupanya yang pertama melaporkan berita ini adalah akhbar Israel, The Times of Israel dalam ruangan Israel & The Region, yang kemudian berebut-rebut dikutip puak pembangkang ini.

Nampak tak terdesak tak terdesak puak-puak ini. Punyalah rasa tercabar dengan kunjungan Najib sehinggakan berita dari akhbar Israel pun dikutipnya untuk dijadikan bukti. Sudahlah tu, sumber rujukan bukan dari Pejabat Mahmod sendiri, sebaliknya entah dari siapa pun tak dinyatakan.

Cakap pasal sumber rujukan ini juga, setelah penulis lihat di blog-blog pembangkang ini, bercampur-campur. Macam-macam pihak yang dikatakan keluarkan kenyataan itu, tapi semuanya bukan dari pejabat Mahmod Abbas sendiri.

Sudah tentu Israel tidak senang dengan kunjungan pemimpin dari Malaysia kerana sekutu mereka, Anwar Ibrahim ada sini. Anwar janji nak lindungi keselamatan Israel, datang Najib, buat lawatan kemanusiaan ke Gaza pulak, sakit hatilah mereka.

Maka itu berita itu ditulis sedemikian rupa oleh akhbar Israel, mengikut telunjuk Anwar yang punya rangkaian pro Yahudi yang hebat di Amerika Syarikat dan Israel sendiri.

Inilah dia berita yang kemudian dikutip blogger pro Pakatan untuk menghina dan merendahkan lawatan Najib. Part gebang tak hengat ini serah saja pada mereka.

Sumber: MyKmu

Azmin Ali Akan Desak Hadi Awang Pecat Dua Pemimpin PAS IniWednesday, January 23, 2013

Gambar Ini Cukup Menceritakan Betapa Risikonya Misi Kemanusian Dato Seri @NajibRazak ke #Gaza


Tahniah diucapkan kepada Dato Seri Najib Razak kerana mencatat sejarah baru dalam hubungan Palestin dan Malaysia. Mengeratkan ukhuwah demi keamanan dan kemakmuran umat Islam sejagat. Gambar di atas ini cukup menceritakan betapa berisikonya misi ke Gaza. 

Video Perkongsian Cerita Di #Gaza Yang Perlu Ditonton Oleh Semua Umat Islam

Salam Maulidur Rasul Buat Semua Umat Islam #MaulidurRasul


Dato Seri @NajibRazak Paling Popular di Twitter Ketika Melawat #GAZA SemalamDAVOS (Switzerland): Mesej Twitter oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak adalah yang paling banyak ditulis ulang atau 'retweet' selama kira-kira lima jam bermula 10 pagi Selasa.
Kedudukan itu dipaparkan pada skrin besar di Kongress Zentrum Building iaitu lokasi Mesyuarat Tahunan Forum Ekonomi (WEF) 2013 yang akan berlangsung selama lima hari mulai 23 Januari.
Najib, yang juga Menteri Kewangan, berada jauh di hadapan, meninggalkan Pengarang Sant Jordi Asociados, Paolo Coelho, Perdana Menteri Itali Mario Monti, kolumnis The New York Times Nicholas D Kristof dan Pengerusi Lembaga Pemegang Amanah Right Start Foundation International, Amr Khaled.
Mereka merupakan peserta forum berkenaan dan aktiviti Twitter mereka dipantau oleh WEF.
'Retweet' yang aktif oleh pengikut twitter Najib itu dipercayai kerana perdana menteri kini berada di Gaza, Palestin.
Najib berkata beliau menurut kata hatinya untuk melawat ke Gaza supaya dapat berada bersama-sama rakyat Palestin.
Perdana menteri dijadual tiba di Bandaraya Davos, dengan keadaan cuaca yang amat jauh berbeza berbanding Gaza, pada 24 Januari. - BERNAMA

Video Tarian Terbaru Anwar Ibrahim Untuk Menagih Simpati


Sudah habis modal nampaknya Anwar Ibrahim. Sekarang ini semakin seronok menari di atas pentas untuk menagih simpati dan undi. Rumusan yang boleh dibuat adalah Anwar Ibrahim sekarang semakin terdesak untuk undi. Apa sahaja akan dilakukan untuk tagih simpati rakyat.

Kajian MIDF : Bukti Figura Kukuh BN Akan Dapat Majoriti Besar DalamPRU13Gambar Yang Pasti Buat Anwar Ibrahim Gesa PAS Pecat Nasharuddin Mat IsaTuesday, January 22, 2013

Bukti Azizan Razak Buat Aniaya Pada Orang Lain #UbahKedahDato Seri @NajibRazak Catat Sejarah Kunjungi #Gaza Untuk Misi KemanusiaanApa Kaitan Azrul Azwar Ahmad Dengan Rafizi Ramli?


Blogger dan portal pro pembangkang, melaporkan kononnya Azrul Azwar Ahmad digantung kerja sebagai  Ketua Ekonomi (Bahagian Perancang Strategik) Bank Islam kerana meramalkan BN akan kalah dalam PRU13.

Itu satu persepi yang dibuat oleh mereka. Namun laporan polis bertarikh 18 Januari 2013 di atas mungkin boleh menjelaskan dengan lebih lanjut lagi apa sebenarnya yang berlaku.

Laporan oleh Shahon Teoh di bawah ini menjelaskan siapa sebenarnya Azrul Azwar. Mungkin ramai lagi yang belum mengetahui latar belakang politik bekas pelajar MCKK ini. Memang diketahui umum, Rafizi Ramli & Nik Nazmi pun adalah bekas MCKK. Anwar Ibrahim memang "suka" tiga orang bekas pelajar MCKK ini rupanya. Mengapa ya?


Wakil Rakyat PAS Beli Porshe Cayman Hasil Duit Tabungnya Sejak Kecil


Inilah jenis kereta yang khabarnya di beli oleh seorang pemimpin tertinggi PAS di sebuah negeri di utara. Namanya dipadamkan di bawah ini namun jika ingin tahu siapa pemiliknya silalah semak melalui no kad pengenalannya seperti yang tertera di bawah ini. 

Begitu bertuahnya jadi pemimpin PAS. Hanya berceramah dan minta derma sahaja kerjanya. Tiada sumbangan langsung di kawasan namun tiba tiba sudah beli motokar yang harganya hampir suku juta. Mungkin inilah hasil wang disimpannya sejak kecil lagi. 

Wakil rakyat lain di negeri tersebut gigih berjuang untuk membela rakyat, wakil rakyat PAS lebih suka beli kereta yang harganya suku juta. Patutlah ramai hendak jadi YB PAS, sekarang sudah terbongkar apa muslihat dan tujuan mereka.