>

Wednesday, October 23, 2013

#PRKSgLimau : Video Ini Pasti Buat Penyokong Penyokong PAS Sungai Limau Marah

1 comment:

RD. said...

Kalau nak bersatu, mari kita penyokong UMNO menghulurkan tangan perpaduan dengan memberi kemenangan kepada PAS di Sg.Limau. Kita mesti membuktikan kepada PAS bahawa kita ikhlas. Moga2 sebelum PRU 14, mereka lebih percayakan saufara Melayu lebih daripada Cina DAP.

Bosan dengan PAU lepas, mereka kata nak Tranformasi Politik, meremajakan UMNO la, tapi hanya temberang belaka. Yang di pilih masih yang tua bangka, terpalit dengan scandal dan perasuah dari tingkat 4, zaman Pak Lah.

Setelah putus-asa dengan PAU lepas, mari kita beramai-ramai BOIKOT PRK Sg.Limau.

Kalah di Sg.Limau tidak akan mencemarkan nama DP Mukhriz. Ia hanya untuk menyampaikan message kepada BN, khususnya PM, untuk 'Berani Berubah' dalam erti kata sebenar.
Biarkan PAS menang, sebagai tanda persahabatan sesama Melayu Islam. Hentikan cerca-mencerca sesama Islam dalam kempen dan ceramah.

Dengan lebih ramai orang atas pagar dan penyokong UMNO yang dah meluat, elok saja PAS keluar dari PR, tolak semua Anwarinas dan Syiah, supaya kami, penyokong atas-pagar UMNO, ada pilihan lain. Kalau ditubuh lagi satu Party Melayu, ataupun PERKASA menjadi Party Politik, akan bertambah pecah la kesatuan kita.

Kalau Pas masih bersama PR, saya tidak akan mengundi pada PRU14.