>

Tuesday, August 13, 2013

Pakai Baju Raya Pecah Rumah Orang, Sebarkan Video Suspek Ini


1 comment:

Anonymous said...

Saya syaki ramai PENYAMAR-PENIPU-PENGGANAS Cina/Bukan Islam DAPBIAWAK/PKR menyamar sebagai orang Islam, dengan tujuan untuk menghina dan menjatuhkan Islam dan maruah orang Islam; termasuk video baru keluar, kononnya seorang wanita Islam pakai telekung pun sanggup buat perkara lucah! Dahlah itu, sampai kalimah ALLAH SWT suci kita pun siCINA DAPBIAWAK nak KRISTIANKAN! Dan kemudian video Melayu/Islam kononnya cinta dan bela anjing. Skrg ideo ini pula, kononnya orang Melayu/Islam pula jadi pencuri – walau di Hari raya!

Orang Filipina atau Indonesia bukan Islam pun ramai muka sama macam Melayu atau Melayu yg dah murtad - jadi kita mesti berhati-hati. Tujuan video-video MENGHINA ISLAM ini adalah untuk menjatuhkan dan mengelirukan akidah anak-anak MUDA Islam/Melayu. Kat Barat pun, jarang jumpa umat Islam bela anjing walau bebas di Barat; jadi video-video spt ini amat MENCURIGAKan. Dan apalagi baru keluar berita kebanyakan geng KONGSI GELAP dimonopoli Cina/India. Esok, BABI, KEBEBASAN SEKS dan ALKOHOL pula si PENYAMAQ bongkak spt ini akan 'halalkan' kalau JAKIM/JAWI tak ambil tindakan segera!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (dulu saya MAKCIK Tempurung; tapi saya asyik mimpi sambal belacan dgn ikan masin, dan ulam petai/jering, yg. adalah masakan kegemaran saya).