>

Monday, January 14, 2013

Kasihan Makcik Ini Melukut Di Tepi Kereta Melihat Unit Amal Makan Tidak Jemput Mereka #KL112


 


Sedap geng SAMM dan Unit Amal makan sebelum pergi ke Stadium Merdeka. Kita lihat gambar di bawah ini, kasihan makcik yang dibawa dari Kedah ini hanya diberikan air mineral kosong sahaja. Tiada makan dan minum diberikan. 

Mereka kaut duit rakyat Kedah, Penang, Selangor dan Kelantan hanya untuk beri makan dan elaun pada SAMM dan Unit Amal sahaja. Rakyat yang dikerah untuk sokong mereka hanya melukut di tepi kereta sahaja akhirnya. 

Agih duit kat sini pun tidak betul, itu pun hendak bercakap soal rasuah. Kira undi DAP pun tidak betul, hendak BERSIH kan sistem pilihan raya pula. Mentaliti songsang.


4 comments:

Anonymous said...

Unit Amal ? keh keh keh berlagak lebih Polis dari Polis...masuk PDRM laaa wey dapat gaji dan berpencen...unit amal dapat apa ? buang masa buang tenaga sia sia!!!

Anonymous said...

takpe makcik tu puasa dengan air je

Anonymous said...

Bukan setakat tak dapat makan, duit pulak ditagih berkali-kali oleh Unit-Unit Anal PAS, AMK, SAMM, DAPSY. Kesian tapi padan muka kena tipu, penat terjerit-jerit tengah panas remang.

Anonymous said...

Yg songsang pemikiran,lu bro!Unit Amal ke,SAMM ke,dia org makan pakai duit sendiri bro.Bkn mcm UMNO,prg kenduri kawin pun dia org duduk meja khas.Makanan dia org pun lain dr tetamu lain.