>

Sunday, January 20, 2013

Ini Buktinya : Bible Bahasa Melayu Sudah Masuk di Pulau Pinang


Pendedahan dibuat oleh lelaki ini sambil menunjukkan gambar dua orang lelaki yang dipercayai mengedarkan Bible tersebut di Pulau Pinang. Apa tindakan yang perlu diambil oleh Exco Agama Islam Pulau Pinang dalam isu ini?

2 comments:

Anonymous said...

Tujuan yang pertama tama sekali ialah berlaku rusuhan ugama. Itu yang penting pada Anuwar dan PR.

Anuwar perlukan rusuhan untuk merampas kuasa dimana kuasa kuasa luar akan campurtangan seperti di Mali. Berlaku penubuhan kerajaan baru di mana Anuwar sebagai Presiden pertama dengan perlembagaan baru pula. Hak Melayu dan Raja Raja Melayu di tiadakan.

Anuwar nak sangat lihat orang Islam marah dan pergi bakar gereja.

Kedua, walaupun orang Melayu boleh di pecah belahkan melalui politik oleh PAS tetapi ianya tidak ketara. Oleh itu kalau lah boleh orang Melayu di pecah belah oleh kerana menganut ugama lain maka itu lagi lah bagus. Misalnya separuh orang Melayu Islam dan separuh lagi ugama ugama lain termasuk Kristian maka tidak lagi Melayu bersatu dan senang di sepak terajang seperti di Indonesia.

Seronoknya ugama Kristian ialah tak perlu solat solat lagi. Doa doa jer tu pun kalau rajin. Dosa apa pun boleh buat pasal Jesus akan tanggung dosa kita semua! Pergi buat pengakuan kat Paderi kemudian bagi duit sikit bersih lah kita.

Macam kalau shopping kita pakai kad kredit Jesus. Bayar saman atau apa saja pakai kad kredit Jesus.

Tak masuk akal kan? kalau camtu tak yah mahkamah lah!

Anonymous said...

tahniah kepada Hj Hadi..pengumuman pada 8hb anda telah berjaya.