>

Tuesday, March 22, 2011

Video Skandal Seks Anwar IbrahimVideo skandal Anwar dengan Norlaila.Pendedahan Ummi Hafilda tentang skandal Anwar dengan Shamsidar. Jika dakwaan Ummi Hafilda ini tidak benar, Anwar boleh menyaman Ummi kerana tuduhan ini. Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya tertinggal jam Omega. Begitu juga dengan pendedahan yang dibuat oleh Datuk "T", jika tidak benar mengapa Anwar tidak saman beliau dan buat laporan polis?

Lebih melucukan ada dakwaan bahawa video tersebut hanyalah dicipta untuk memburukkan Anwar. Hebat teknik CGI (Computer Generated Imagery) yang digunakan hingga boleh menggunakan tubuh seorang yang buncit dan kepalanya menggunakan kepala Anwar Ibrahim.

Alibi akaun Twitter dan berada bersama dengan keluarga pada waktu tersebut tidak cukup kuat untuk menafikan Anwar berada dalam video tersebut. Akaun Twitter boleh dikemaskini oleh sesiapa pun dan dakwaan bersama dengan keluarga boleh direka. Di mana Anwar pada malam 21 Februari 2011? Hubungan komunikasi (panggilan telefon dan SMS) untuk mengambil Omega adalah bukti kuat untuk mengesahkannya. Datuk "T" mungkin ada jawapannya.

4 comments:

cakap tak serupa bikin said...

bengong . ckp pasal agama . tapi sendiri pakai tudung pon hampeh . ape pon tak boleh

Anonymous said...

aku xksh la ko nk ckp psl ape pon dlm politik..tp tolong la jgn msukkn cite mlibatkn agama dlm politik...mcm la korang tu hebat sgt psl agama..ckp bpk ko tokoh agama tp ko pkai tudung pon xbtul..sape nk jwb...ko jwb la sndiri kt tuhan nnt...wahahaha... HIDUP AGAMA ISLAM..

Anonymous said...

perempuan ni..berbual...je.....bercerita tentang ugama...tetapi sendiri tak tahu hukum ugama....

samadlelong said...

SABAR JE AL JUBURI, KEJATUHAN EMPAYAR SEKS KAMU PASTI TIBA, BAKAL PEMIMPIN NEGARA MESTILAH MEMPUNYAI AKHLAK YANG BAIK, ITULAH TUN M BERKATA HARGA MENGAWAL NAFSU ITU TERLALU MAHAL, AKU HORMAT DR MAHATHIR!!!!!!!!!