>

Tuesday, March 8, 2011

Video Kebiadapan Pro Militan UPM



Mengusung keranda, menipu cerita kena langgar lari, ponteng kelas ko-k dan pada 23 Feb 2011, Pro Mahasiswa bertindak lebih kurang ajar dengan mengepung pejabat pentadbiran Hal Ehwal Pelajar bagi membantah kekalahan mereka di UPM. Amat memalukan sekali bila Pengerusi Pro Mahasiswa UPM, Mohd Lokman Low Abdullah bertindak melarikan fail kesalahan yang dilakukan oleh Pro Mahasiswa keluar dari bilik TNC HEP (baca sini).

Beberapa orang wakil pro M telah bercakap dengan nada yang kasar dengan TNC HEP. Saksikanlah lakonan hebat Lokman Low menjerit, meraung dan menarik perhatian untuk meminta tolong. Selepas itu berkelakuan biadap terhadap pengawal keselamatan. Inilah wajah-wajah pelajar Pro Militan yang berkelakuan biadap sebelum memecahkan pintu pejabat pentadbiran UPM dan mencederakan lima orang pengawal keselamatan UPM. Kelakuan mereka ini amat biadap dan memalukan institusi pengajian tinggi awam sebagai pusat ilmu. Jangan ada mahasiswa lain mengikut tindakan tidak intelektual sebegini. Kelakuan sebegini juga tidak perlu dipertahankan atas nama "politik baru".

4 comments:

Anonymous said...

hahahaha....dasar bangsat.x gentleman lgsg.yg ddk bincang pun kurang ajar.xde tertib dan xde hormat.dah mencuri,terjerit-jerit mntk tolong mcm die teraniaya.bl dah kantoi,ok je plak.mcm sial.

Bingai @ Bangang said...

buang jer keluar.
makan minum rokok pun kene tanggung lagi nak tunjuk hebat.

duduk kat luar ni belajar cari rezeki untuk diri sendiri dan anak bini baru belajar memperjuangkan orang lain sebagai pemimpin

hangkedee said...

mamat ni pointer nya hebat beb 4 flat bertingkat macam flat pekeling yang kena roboh.anak didik Pok nik di taskirah oleh saifutdin

Anonymous said...

Pointer hebat tak guna beb....
akhlak sama cam tok guru dan barisan kabinetnya....bodoh jugaklah kan....

Inilah ciri2 munafikin alaf baru nanti