>

Tuesday, July 20, 2010

Anwar Ibrahim Dipilih Jadi "Penjaga Pintu Mesyuarat" Freemason

Anwar Ibrahim di Common Word, Georgetown University pada 7 Oktober 2009, bersama sama dengan Tony Blair (Bekas Perdana Menteri Britain), John Esposito (Profesor International Affairs and Islamic Studies di Georgetown University), Mustafa Ceric (Mufti Bosnia/IIIT), Kjell Magne Bondevik (Bekas Perdana Menteri Norway). Logo yang dibulatkan dalam gambar tersebut adalah logo IHS iaitu lambang kumpulan Jesuits. Apakah itu kumpulan Jesuits? (baca lagi)

Jesuits adalah satu kumpulan yang telah diharamkan oleh Roman Catholic Church pada tahun 1773. Kumpulan Jesuits selepas itu beroperasi secara underground dan telah mengepalai gerakan freemason dan mewujudkan gerakan illuminati moden di seluruh dunia. Kenapa Anwar Ibrahim berada sama dalam program di atas? Apakah Anwar Ibrahim ada apa-apa kaitan dengan Freemason?


Konvensyen Keadilan Negeri Pulau Pinang yang diadakan pada 8 November 2009 di Dewan Tunku, Komtar dengan jelas memaparkan gambar "mata satu" pada program tersebut. Apakah backdrop konvensyen tersebut sengaja dibuat begitu? (baca lagi). Anwar dikaitkan dengan Freemason bila ada hubungan dan perjumpaan dengan beberapa pertubuhan dan tokoh Freemason. Semua ini dinafikan oleh pembangkang kerana dikatakan ia hanya sekadar tuduhan jahat semata-mata. Bagaimana jika Anwar ada jawatan dalam kumpulan Freemason?

Berikut adalah senarai Lodge Officers kumpulan Freemason bagi tahun 2010 hingga 2011. Anwar Ibrahim telah dilantik sebagai Tyler dalam kalangan Lodge Officers Freemason tersebut. Apakah peranan jawatan sebagai Tyler? Tyler atau Tiler berperanan sebagai penjaga pintu ketika mesyuarat ahli-ahli Lodge Freemason untuk memastikan tiada mereka yang dicurigai, bukan ahli Freemason yang cuba menggangu atau menyelinap masuk dalam mesyuarat tersebut. Tyler dilantik oleh Worshipful Master atau dipilih oleh Lodge Officers.

Hebat "Anwar Ibrahim" yang seorang lagi ini kerana sampai terpilih untuk menjaga pintu mesyuarat sulit Freemason. Nama sama dengan seorang lagi Anwar Ibrahim yang berada di Malaysia. Umat Islam di Malaysia perlu berhati-hati dengan gerakan Freemason ini. Mereka mungkin ada agenda dan caranya tersendiri untuk menjahanamkan umat Islam di Malaysia.

5 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..DR DLU LG RAMAI DH SYAK DIA NI PENGIKUT AJARAN SESAT!. LEPAS TU MENYESATKAN WALLY SLIPOR. ORG TUA TU PLAK MENYESATKAN PENGIKUT2 DIA..MMG SAJAK LA TU. SESAT LG MENYESATKAN! KEHKEHKEH..>|D

Anonymous said...

Kalau takder bukti boleh dikira fitnah jugak. Susah la nak percaya. Mainan politik semua ni. Aku tak minat la politik.

Anonymous said...

bila hampa fitnah najib dgn altantoya ada hang ckp fitnah jugak? bukti rekaan pun hampa percaya nk ckp pasal fitnah ka? ptuihhhh!

Firdaus Zali said...

assalamualaikum,perkara ini saya telah dengar daripada seminar prof,Dr umar ibrahim vadillo beliau mengatakan anwar ibrahim adalah calon pemerintah yang paling diigini amerika kerana dia adalah satu2nya tokoh politik dimalaysia ahli freemason... betul atau tak ??? waallahua'lam..

Wak dOb said...

bagus artikel ni bro...harap disebarkan lagi...

mohon link dari Yong..

jawaber6.blogspot.com